Monday, 7 January 2019

Rezumat despre trecut si ... un nou început!

Da, știu: n-am mai dat pe aici de multă vreme…și v-ați făcut griji de ce se întampla cu mine ...și vi sa făcut dor de mine și mi-ați scris în comentarii…și mi-ați scris pe mail ...și tare bine m-a "gadilat" asta în amorul propriu… și nu mă justific-sau poate o fac? ... dar ași vrea să va mulțumesc pentru toate gândurile bune, pentru toate urările trimise de Crăciun și de anul nou, pentru toate mesajele din comentarii și pentru e-mail-urile voastre! Mirela, Zina, Suzana, DianaTania, Marinel (prietena japoneză), Elena, Rux ... (sper că nu am uitat pe nimeni!) va mulțumesc în mod deosebit! - dar sunt chestii care au venit și au plecat de prin zilele noastre și am trecut prin momente mai puțin plăcute din cauza sănătății, apoi ne-am mutat (lângă cel mai frumos castel !!! ) într-un orășel pe granița unde se vorbesc două limbi, așa că pot spune "doei" sau "tschüss" (goedbye!) fără probleme... și au fost săptămâni și luni foarte pline care m-au ținut departe de dorința de a publica ceva ...orice. În luna decembrie am lucrat aproape zi lumina că să putem să pregătim livingul (mai precis parterul casei noi) pentru sărbători! Și a fost "parfum" Mirela dragă, dar a fost "parfum" de vopsea și ceară de parchet! 😅

De azi se termină sărbătorile așa că vom trece din nou la treabă! Am încercat să fac schimbările de rigoare pe blog doar că BlogSpot nu vrea să lucreze cu mine astăzi așa că voi mai încerca ...

Anul 2018 a fost un an cu totul și cu totul altfe! a fost un an că o tornadă, care m-a izbit de toate și m-a ridicat într-un iureș amețitor și sper că 2019 să mă lase să mai plutesc un pic și să nu mă izbească de pământ, pentru că... s-au întamplat lucruri foarte faine dar a trebuit și să-mi iau 'la revedere" de la persoane dragi de care îmi va fi dor .... și de tot ce e sfânt și bun și frumos. Din păcate nu pot să scriu aici absolut totul, dar va veni și vremea acțiunii.
Vă mulțumesc că ați fost alături de mine și anul ăsta! A fost un an greu dar plin de experiențe din care sper eu că am învățat câte ceva. "Win some, lose some" cum s-ar zice. 😅
 
 
Cu riscul de a deveni siropoasă, vreau să vă urez un an nou minunat, plin de atâta iubire și energie pozitivă pe cât primesc eu de la voi aici. La mulți ani!
 
💗💗💗

Și pentru că astăzi este luni am să înscriu postarea la "Citate Favorite" .... și pentru că pentru mine este un nou " început" voi scrie câteva citate despre acest subiect!

„Începutul este jumătatea întregului." Pitagora

„Nebunia este începutul bucuriei fără motiv." Victor Martin

„Trecutul este doar începutul unui început." H.G.Wells

„Fiecare început este o consecinţă – fiecare început încheie ceva." Paul Valery

„Orice vârf e început de prăpastie." Valeriu Butulescu

„Marile dureri nu dor la început. Ele sunt mari pentru că deschid o rană care nu se mai vindecă." Mihail Drumes

Ca să ajungi ceva mare, trebuie să ştii să nu fii nimic la început." Balzac

18 comments:

 1. Ella dragă, ne-am gândit, fără să ne fi consultat, la același subiect: începuturile! :)
  Ce minunat loc ți-ai găsit, lângă un castel, să vă fie bine acolo și să fiți fericiți!
  Voi scrie și eu despre schimbări, despre unde ne facem noul sediu al firmei chiar acum, despre expozițiile Enyei și ale mele, primăvara aceasta va fi full, acum am rezervat spațiile, multe vor fi noi, frumoase și bune, Doamne ajută! :P
  Te îmbrățișez cu drag, urându-ți un An nou cu sănătate, fericire și iubire!
  Îmbrățișări, povestim!

  ReplyDelete
 2. La multi ani, multa sanatate si fericire! Laura C.

  ReplyDelete
 3. Wonderfully Ella! You're back on the blog

  ReplyDelete
 4. Hello dear Ella!

  Happy New Year! I'm glad you are back!

  I wish you a nice new week!
  Hugs!

  ReplyDelete
 5. Dragă Ella, important este că ești mulțumită de schimbarea casei, după cum îmi pare. Să o amenajezi pe cea nouă este un mare efort, dar și o mare plăcere. Eu, care m-am mutat de mai multe ori, știu bine asta. Îți urez sănătate și putere ca să îți faci treburile, să te bucuri de reușite, să treci peste greutăți. Să ai un an minunat! Te sărut cu drag!

  ReplyDelete
 6. Revin. Cât despre citate, se pare că același duh nevăzut te-a inspirat și pe tine, a inspirat-o și pe Mirela în alegerea temei. :)) Articolul l-am înscris eu în tabel, am văzut că ai uitat, deși ți-ai declarat intenția. Îmi închipui cât de obosită trebuie să fii, dragă Ella... Noapte bună!

  ReplyDelete
 7. La multi ani!!
  Ce surpriza frumoasa :). Azi este Craciunul pe stil vechi - numai surpriza frumoase am avut! :)
  Ma bucur mult sa avem vesti si sa stii ca eu m-am jucat cu drag prin zapada de pe blog ;).
  Si ca tot amintim de inceputuri, iata-ne la inceput de saptamana bucurandu-ne impreuna de revedere.
  Superb cantec(imi place emult Robbie W)!
  Pupici cu drag <3

  ReplyDelete
 8. Marile dureri nu dor la inceput... Pfuuu! Ca bine o mai zice Mihail Drumes. :)
  Ma bucur sa te regasesc aici, Ella draga! Iti doresc sa ai un an de liniste si pace! Imi doresc si mie la fel - desi... 2019 mi-a rânjit inca din ultima zi a lui 2018. Inca nu am forta sa ii rânjesc inapoi.
  Vorba cantecului: castigam ceva, pierdem ceva - pare un fel de... compensatie pusa la cale de univers pentru pastrarea unui echilibru pe care (inca) nu-l intelegem (sau il intelegem dar ne e greu sa il acceptam).
  Ma bucur pentru toate bucuriile de care ai avut parte si ma intristez pentru clipele tale de greu. Iti doresc sanatate si puterea de a depasi orice eventuala bariera! La multi ani frumosi alaturi de toti cei dragi! Pupici! <3

  ReplyDelete
 9. Bine ai revenit! Mă bucur că ești bine!
  Să ai un an minunat! La mulți ani!

  ReplyDelete
 10. Hello dear Ella!
  Welcome back to blogging land! I truly missed you!!!
  Glad to hear your news! And I would like to wish to you and your family a healthy and joyful new year!
  Have a lovely week! Hugs! ❤️
  Dimi...

  ReplyDelete
 11. It's great that you've come back. Have a nice evening.

  ReplyDelete
 12. Anul Nou cu bine ! Sanatate si liniste sufleteasca, Ella !

  ReplyDelete
 13. La mulți ani,Mihaela dragă!
  Un An Nou fericit plin de bucurii,sănătate,fericire și tot ce ți-ai propus să se împlinească!
  Te pup și îmbrățișez cu mult dor și drag!

  ReplyDelete
 14. La mulți ani, dragă Ella, sănătate multă și plin de satisfacții!

  ReplyDelete
 15. Dear Ella, I´m very happy about your return. The difficulties are life lessons.
  I wish you a good weekend!
  Hugs!

  ReplyDelete
 16. sa incepem un nou an cu multe bucurii, imi pare bine ca ne auzim! am si eu o groaza de proiecte in cap, sa vad cu timpul cum rezolv! te pup!

  ReplyDelete